Kläder

Vintern är strax här och det är därmed dags att utöka garderoben med nya vinterkläder.

Vinterstövel
Vintersko med ovandel i äkta naturgummi. Trekkingsula med vridstabil gelänk.
Snabbtorkande polyesterfoder.
Vikt/par 2kg (stl 42). Skafthöjd 40 cm. Färg grön.
Stl 36-47


Underställ i merinoull
Ett underställ av ull som första lager är det perfekta valet då det håller dig varm, torr och luktfri. Kvaliteten bör vara ”super fine” ( under 18,5 micron) för att vara helt kli-fri. När du använder understället upptäcker du snart ullens unika egenskaper. Ullen reglerar värmen och ser till att du har en jämn temperatur. Förutom värme håller den dig torr, transporterar ut fukt, är naturligt bakteriedödande, luktar inte, torkar snabbt och den håller dig varm även om du blir blöt.

Skoterkläder
Mycket varm skoter overall för många olika tillfällen. Vind- och vattentät med andasfunktion. Slitstark och smidig. Värmeisolerande sittdyna i bak. Formsydda knän med invändig ficka för knäskydd. Fleecefodrad multifunktionhuva, avtagbar med blixtlås. Justerbar fleecefodrad krage. Ärmslut med kardborrejustering och infällbar mudd med tumgrepp. Kraftiga tvåvägs dragkedjor i front och längs hela benen under vindslåar. Midjan har avtagbart bälte, D-ring och invändiga hällor för avlastningsbälte. Vi har även set med skoterjackor och skoterbyxor.

Varsel och arbetskläder
För dig som vill ha lite snyggare arbetskläder med profilerad design. Lättskötta och smidiga plagg i polyester/bomull som är sköna att ha på sig. Tvätt upp till 85C. Vår kvalitet är hög och våra priser är mycket konkurrenskraftiga - upp till 50% lägre pris. Jämför gärna med andra fabrikat!

Vinterjacka
Vinterjacka i kraftig vattenavvisande bomull. Quiltfodrad. Piléfodrad justerbar krage. Quiltfodrad. Mudd med tumgrepp. Förlängd rygg med justerbar midja. Ärmhålsventilation. Kraftig skyddad tvåvägs dragkedja. Stora lodräta bröstfickor med blixtlås + telefonficka och ficka med pennfack samt knapp och hälla för kniv. Ärmficka. Sidfickor. Fyra innerfickor.


Värmestövlar
100% vattentät med en 4-vägs stretch/nylonväv. Muck Boot är fodrad med microfleece och andningsbar AIRMESH som driver ut överflödig fukt och värme. Isolerande uttagbar innersula av 6 mm NITROCEL sörjer för mycket god stötdämpning. Vridstabil gelänk av microfiber. Vulkaniserad rå/naturgummi i sulan och runt foten, förstärkt över tå, runt häl och hälsena. Inga sömmar, allt är vulkaniserat eller limmat. Tål amoniak, olja och gödningsmedel. Efter en dag med fötterna i en stövel från Muck Boot garanterar vi att du blir helt nöjd.


Vinterbyxa
Den är helt enkelt bra och priset är helrätt! Yttertyg av vattenavvisande bävernylon. Varmfodrad med flanell närmast kroppen. Mellanfoder av polyestervadd. Två stora benfickor, två framfickor och en bakficka, samtliga med lock och knappstängning. Förhöjd linning med komfortresår baktill för bästa komfort. Raka benslut med blixtlås och tryckknappjustering samt justerbart invändigt snölås. Svart med blårutigt flanellfoder.

Skalbyxa
Byxan har bra passform med hög midja och praktiska lättanvända fuktionsdetaljer. Reglerbar midja, hällor för livrem och avtagbara hängslen. Vattenresistenta blixtlås i sidorna för effektiv ventilering. Benslut med gummilister som snabbt och enkelt sluter tätt rund alla typer av kängor och stövlar. Framfickor och rymliga benfickor med bälg och vattenresistenta blixtlås. Inuti den högra benfickan finns mindre ficka för telefon och pennor.

Populära inlägg i den här bloggen

MercaDoktor´n byter namn

Städning med rutavdrag

Vad är fillers?