Ladies Fight på Västerås Comedy Festival

Ladies Fight med Ami Hallberg Pauli och gästerna Zinat Pirzadeh, Josefin Johansson och Ann Gräsberg. Showen har initierats och leds av komikern Ami Hallberg Pauli som varje show bjuder in andra kvinnliga komiker. Ladies Fight är en hyllning till roliga kvinnor. Vi firar utvecklingen de senaste 30 åren och att fler och fler kvinnor sysslar med humor idag. Varför ska kvinnor spela tvärflöjt och inte Allan? Hur skulle en kvinnlig Benny Hill se ut? Ami Hallberg Pauli tog en titt på hur humorutvecklingen sett ut under de senaste 30 åren och insåg att det gjorts en hel del framsteg, men det är en lång bit kvar. Och så grundades Ladies Fight – det kan vara en fight att vara kvinna, men med ett garv går det lättare och tillsammans är en starkare. Vid rodret står som vanligt Ami Hallberg Pauli. Denna kväll uppträder även Zinat Pirzadeh, Josefin Johansson och det lokal stjärnskottet Ann Gräsberg.

Om Västerås Comedy Festival
Den 4-5 mars 2016 förvandlas Aros Congress Center till ett festivalområde som besöks av humorakter från hela Sverige när Västerås Comedy Festival, Sveriges nya stora humorfestival går av stapeln. Vi på QuickNet har levererat webbplatsen för evenemanget och kommer även sköta om den digitala marknadsföringen på bland annat Facebook, Youtube och Google.

Västerås Comedy Festival arrangeras av Aros Congress Center i samarbete med Västerås Comedy Club och bland akterna känner vi igen stora namn som till exempel

Populära inlägg i den här bloggen

QuickNet förvärvar

Vad är fillers?