Marknadsföring

Fler och fler använder sin mobiltelefon för att surfa med och användandet ökar i snabb takt. Det gör att det blir allt viktigare att din webbplats ser bra ut även i en mobiltelefon.

Om din vanliga webbplats inte är anpassad för mobiler finns det två vägar att gå. Antingen anpassa den befintliga sidan eller bygga en separat mobil webbplats för de som ansluter via en mobil. Vilken variant som är bäst för dig beror dels på hur din nuvarande webbplats är byggd samt vilken information som sak visas. På din mobila webbplats kanske inte all information behöver vara med utan det kan räcka med att visa till exempel kontaktuppgifter, vägbeskrivning samt nyheter.
Läs mer om vår webbyrå i Västerås

Facebook
Det finns idag 4 093 540 svenskar som har ett konto registrerat på Facebook. Det motsvarar runt 45 procent av befolkningen så trots att inte alla är aktiva når du en stor andel av befolkningen. Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att du genom annonsverktyget kan rikta dina annonser beroende på till exempel målgruppens ålder, hemort och intressen.
Läs mer om facebookannonsering

Populära inlägg i den här bloggen

QuickNet förvärvar

Vad är fillers?