Nyhetsbrev och hemsidor

Företag har i dag många frågor om de nya mediekanalerna på nätet.

Vår nya webbyrå har svaren, säger Tobias Barkskog, webbstrateg på webbyrån. Företag som vill utveckla sin lönsamhet bör ha en strategi för sitt agerande på nätet.

Visste du att det finns tusentals twittrare och runt 50 000 medlemmar på Facebook bara i Västerås? Vi vill informera om de nya kanalernas möjligheter och bidra till att skapa den nya marknadens vinnare bland företagen i Västerås.

Facebook, twitter och andra kanaler är något varje företag – stort som litet - i dag behöver behärska för att använda till sin fördel. Vi startar därför en webbyrå specialiserad på webb, kommunikation och sociala medier.

I samarbete med vår mediestrateg Lars Renvall tar vi fram riktlinjer för modern Internetkommunikation individuellt anpassat för företag. Vi har under tio års tid lärt oss hur kunder tänker när de säljer och kommunicerar. Denna kunskap har vi samlat och paketerat anpassat för de nya mediekanalerna.

Vi kan hjälpa företag att fatta beslut om och hur man ska använda nätet för att kommunicera effektivt med nya och befintliga kunder. Vi erbjuder allt från strategier inom sociala medier till produktion av nyhetsbrev och hemsidor.

Populära inlägg i den här bloggen

QuickNet förvärvar

Shop-in-a-box blir Quicknet