Konst i Västerås

Att sälja konst är väl ingen konst? Med mer än 50 års erfarenhet av konst, konsthandel och inramningsarbeten tror vi att vi vet lite om vad du som konstkund vill ha. En riktig konstaffär hjälper dig inte bara en enstaka gång. Det handlar snarare om vår förmåga att kunna leverera det som du i framtiden kan tänkas vilja ha. Självklart får du låna hem tavlan och se hur och var den passar bäst.

Konstbutik i Västerås
I vår butik finner Du ett ovanligt brett urval som omfattar såväl oljemålning, akvarell som grafik – en mångsidig butik för konst. Företaget ett begrepp för konstföreningar och konsthandeln i Västerås med omnejd.

Konstföreningar i Västerås
Vi är konstpartner för många företag och organisationer i mälardalsregionen. Vi ger er en kunnig och personlig service och oftast kan vi exklusivt öppna upp butiken på tider som passar er

Inramning av tavlor i Västerås
Med vår erfarenhet och vårt kunnande kan vi skapa helt nya förutsättningar för Dina bilder.

Vi ger Dig tips och råd för att hitta ”rätt” ram till Din bild. Har Du egna idéer så försöker vi naturligtvis att förverkliga dessa.

I vårt sortiment finns ca 600 lister, vita samt färgade passepartouter – allt i hög kvalitet och alltid syrafri kartong.

Populära inlägg i den här bloggen

QuickNet förvärvar

Vad är fillers?