Billackering

Vi erbjuder en professionell helhetslösning inom billackering, bilplåtslageri och plastlagning till försäkringsbolag, företagskunder och privatkunder med högsta kvalitet på utfört arbete. Vi har fått ett kvalitetsrykte bland kunder och försäkringsbolag och de vet att genom att välja oss som samarbetspartner verkar de för minsta möjliga miljöpåverkan och bästa resultat.

Plåtslageri och bilplåtslagning

Vi utför alla slags reparationer på ditt fordon när det gäller plåt. Vi har professionell och kunnig personal som riktar och knackar dina plåtskador. Vi går regelbundet utbildningar samt uppdaterar kontinuerligt utrustningen för att följa med i utvecklingen t ex när det gäller nya bilmodeller. Vi har även gott samarbete med utvalda plåtslageriverkstäder på orten.


Därför kan ni med största förtroende lämna ert fordon till oss för bästa resultat!

Krockskadador och stöldskador
kulle olyckan vara framme så har vi ett gott samarbete med nedanstående försäkringsbolag så att vi kan laga ditt fordon så snabbt och effektivt som möjligt med högsta kvalité på resultatet.
Hör gärna av dig till oss när det gäller plåtskador och lackskador!

Lackering av motorcyklar

Vi tar även hand om era motorcyklar som behöver bli vårfina. Oavsett om du har en custom-, sport- eller touringmotorcykel så är du välkommen till oss med din MC.

Populära inlägg i den här bloggen

QuickNet förvärvar

Vad är fillers?