QuickNet förvärvar

QuickNet AB köper Shop-in-a-box Sweden AB och förstärker därmed sin verksamhet med tjänster och kompetens inom digital marknadsföring.

Shop-in-a-box, med 7 anställda och kunder i hela Sverige, är en av de ledande aktörerna inom segmentet e-postmarknadsföring kompletterat med en bred portfölj av tjänster inom digitala media.

QuickNet har sedan 1995 levererat bredband och IP-telefoni till små och medelstora företag i Västerås. Nu kompletterar vi detta med fler bastjänster kring internet. Vi har under en tid noterat att våra kunder behöver hjälp med sin internetmarknadsföring, med allt från att komma på rätt ställe i sökmotorerna till att kunna marknadsföra sig genom e-post och en lättskött hemsida, säger Jan Synnersten, vd QuickNet AB.

– För Shop-in-a-box är affären ett naturligt steg som ger verksamheten rätt omgivning för att fortsätta växa. Vi kan i QuickNet ytterligare skärpa vår konkurrenskraft inom tjänster för digitala media som e-postmarknadsföring, e-handel, publicering och sökmotoroptimering, säger Jonas Jireteg, vd Shop-in-a-box Sweden AB.

– Detta är en mycket bra kombination av två företag som kompletterar varandra väl. Vi har fått en god utveckling på vår investering i Shop-in-a-box och önskar den nye ägaren all framgång, säger Per Vannesjö, ordförande i Aros Technology Partner AB som är störste ägare i Shop-in-a-box.

Shop-in-a-box kunder finns bland medelstora och mindre företag som har ett intresse av att använda internet i sin marknadskommunikation. Under 2006 omsatte Shop-in-a-box 6 Mkr.

QuickNet är en kommunikationsoperatör med fokus på hög service, verksam i Västerås, Eskilstuna och Strängnäs. Kunderna är små och medelstora företag som värderar kvalitet och personligt bemötande. Efter förvärvet blir QuickNet ca 20 anställda med en årsomsättning om ca 25 Mkr.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är fillers?